Taxi Zeist Schiphol

Wilt u uw vakantie zorgeloos beginnen? Reserveer dan een taxi bij Taxi Zeist Schiphol

Taxi Zeist Schiphol staat bekend om haar vaste lage prijzen. U reist met Taxi Zeist Schiphol voor een vaste lage prijs van Zeist naar Schiphol voor maar € 60.50.

De chauffeurs van Taxi Zeist Schiphol zetten hun klanten op nummer 1. U wordt op tijd opgehaald en gebracht naar uw bestemming. De chauffeurs van Taxi Zeist Schiphol helpen u met uw koffers inladen en zorgen ervoor dat uw rit zo comfortabel mogelijk verloopt.

Het is ook mogelijk bij Taxi Zeist Schiphol om taxi te reserveren om u op te halen van Schiphol naar Zeist.
Wij houden uw vlucht in de gaten zodat u direct in de taxi kunt stappen zodra u uw bagage heeft. Door de 24 uur service die Taxi Zeist Schiphol biedt is het geen probleem indien u midden in de nacht aan komt. Taxi Zeist Schiphol zorgt ervoor dat u direct na ontvangst van uw bagage in de taxi stapt. Dit tegen hetzelfde lage tarief van € 55,50.

Taxi Zeist Schiphol denkt ook aan de veiligheid van uw kind(eren). U kunt bij Taxi Zeist Schiphol ook een kinderzitje,maxi-cosi of een stoelverhoger reserveren. Zo reizen uw kinderen veilig met u mee.

Taxi Zeist Schiphol biedt u ook de mogelijkheid om met een groep te reizen. Als u met 5 of meer personen wilt reizen dan ziet u hieronder de taxi tarieven van Zeist naar Schiphol.

Ritprijs met stationwagen: € 70.50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 70.50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 87.50

In de taxi's van Taxi Zeist Schiphol kunt u behalve contant ook met de pin betalen. Bij betalingen met pin wordt er €2.50 extra in rekening gebracht en bij betalingen met creditcard wordt er €7.50 in rekening gebracht.

Voor reserveringen kunt u bellen naar 030-6880711 of via de website.