Taxi Zeist Vianen

U reist van Zeist naar Vianen voor maar € 35,-. Nergens goedkoper!!

Taxi Zeist Vianen staat bekend om zijn vaste lage prijzen. U reist met Taxi Zeist Vianen met de taxi van Zeist naar Vianen voor maar € 35,-.

Taxi Zeist Vianen werkt 24 uur per dag 7 dagen per week. Het maakt niet uit wanneer u een taxi nodig heeft. De medewerkers van Taxi Zeist Vianen geven u van te voren aan wat de taxi rit gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!. Taxi Zeist Vianen biedt duidelijkheid en u kunt er atijd van uit gaan dat de taxi er staat.

Bij Taxi Zeist Vianen is het ook mogelijk om met een groep te reizen. Wij beschikken over verschillende soorten auto's.

- Sedan auto van Zeist naar Vianen voor € 35,-
- Busje max. 6 personen van Zeist naar Vianen voor € 45,-
- Busje max. 8 personen van Zeist naar Vianen voor € 65,-

Met Taxi Zeist Vianen reist u comfortabel, snel en voor een lage vaste prijs van Zeist naar Vianen. Naast ritten binnen de regio Utrecht biedt Taxi Zeist Vianen ook vervoer aan naar luchthavens. Bijvoorbeeld van met de taxi van Zeist naar Schiphol voor € 55,50. Met de taxi van Zeist naar Rotterdam Airport voor maar € 98,50. En bijvoorbeeld met de taxi van Zeist naar Eindhoven Airport voor maar € 108,50. Begin uw vakantie in luxe en bestel nu uw rit bij Taxi Zeist Vianen.

In de taxi's van Taxi Zeist Vianen kunt u naast contant betalen ook met de pin of creditcard betalen. Bij betalingen met pin wordt er €2.50 extra in rekening gebracht en bij betalingen met creditcard wordt er €7.50 in rekening gebracht.

Voor reserveringen kunt u bellen naar 030-6880711 of via de website.