Taxi Zeist Montfoort

Avondje uit gepland met uw vrienden in Montfoort , maar zit niemand het zitten om de BOB te zijn. Taxi Zeist Montfoort staat voor u klaar, om u veilig naar uw bestemming te brengen.

U betaalt voor een rit van Zeist naar Montfoort slechts € 55,-. Taxi Zeist Montfoortis de goedkoopste uit de regio Utrecht en omstreken. 

Taxi Zeist Montfoort staat bekend om zijn vaste lage prijzen. Via onze website kunt u van tevoren uw ritprijs berekenen. Zo weet u van tevoren hoeveel de rit u gaat kosten.

De chauffeurs van Taxi Zeist Montfoort zetten hun klanten op nummer 1. U wordt op tijd opgehaald en gebracht naar uw bestemming. 
In de taxi's van Taxi Zeist Montfoort kunt u naast contant betalen ook met de pin  of creditcard betalen. Bij betalingen met pin wordt er €2.50 extra in rekening gebracht en bij betalingen met creditcard wordt er €7.50 in rekening gebracht.

Wilt u van tevoren weten hoeveel de rit u gaat kosten. Neem dan een kijkje op onze website. Taxi Zeist Montfoort is het enige taxibedrijf waar u van tevoren weet hoeveel de rit gaat kosten. 

Taxi Zeist Montfoort biedt u ook de mogelijkheid om met een groep te reizen.

Voor reserveringen kunt u bellen naar 030-6880711 of via de website.